Detail kurzu

CompTIA Network+ Exams N10-008 and N10-009

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

CompTIA Network+ ověřuje technické dovednosti potřebné k bezpečnému vytvoření, údržbě a řešení problémů základních sítí, na které podniky spoléhají.
Na rozdíl od jiných síťových certifikací specifických pro dodavatele, CompTIA Network+ připravuje kandidáty na podporu sítí na jakékoli platformě. CompTIA Network+ je jediná certifikace, která pokrývá specifické dovednosti, které síťoví profesionálové potřebují. Ostatní certifikace jsou tak široké, že nepokrývají praktické dovednosti a přesné znalosti potřebné v dnešním síťovém prostředí.

Co je v této verzi



Síťová architektura se na zkoušce objevuje poprvé, včetně většího důrazu na softwarově definované sítě, což zajišťuje, že kandidáti rozumí síťovým integracím a nejmodernějším technologiím používaným při nasazení.
Jsou zde pokryty nově vznikající bezdrátové standardy a technologie, které podnikům umožňují flexibilitu a maximální zabezpečení při zavádění sítí.
Protože neustálý přístup k interním sítím a aplikacím SaaS zvyšuje produktivitu, jsou monitorování výkonu sítě a vysoká dostupnost pokryty jako samostatné cíle.
Zabezpečení sítě bylo zefektivněno tak, aby se zaměřilo na kritické aspekty posílení sítí proti útokům a na bezpečné provádění síťových nasazení za účelem ochrany proti neúmyslnému narušení dat.


 
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor