Detail kurzu

Certified Data Center Professional (CDCP®)

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Tento dvoudenní kurz je navržen tak, aby účastníkům představil klíčové komponenty datového centra. Školení CDCP se bude zabývat tím, jak nastavit a zlepšit klíčové aspekty, jako je napájení, chlazení, zabezpečení, kabelové připojení, bezpečnost, aby bylo zajištěno vysoce dostupné datové centrum. Školení CDCP se bude také zabývat klíčovými aspekty provozu a údržby.
Tento kurz je k dispozici také ve formátu TOD. Pokud se chcete dozvědět více o kurzech TOD a složkách balíčku TOD, klikněte zde

Obsah kurzu

Po absolvování tohoto kurzu budete schopni:

Vybrat optimální místo pro kritická datová centra na základě současných a budoucích potřeb.
Popsat všechny komponenty důležité pro dostupnost v datovém centru a jak efektivně nastavit datové centrum.
Aplikovat různé průmyslové standardy.
Popsat různé technologie pro UPS, potlačení požáru, chlazení, monitorovací systémy, standardy kabeláže atd. vybrat je a efektivně je aplikovat pro zvýšení vysoké dostupnosti datového centra za minimální náklady.
Zkontrolovat elektrické rozvody
Vylepšit možnosti chlazení a efektivitu v datovém centru pomocí technik a technologií včetně nových metodologií pro požadavky na vysokovýkonného chlazení.
Navrhnout vysoce spolehlivou a škálovatelnou síťovou architekturu a zajistit, aby instalátoři používali správné testovací techniky.
Vytvořit smlouvy o údržbě s dodavateli zařízení, které zajistí nejlepší návratnost investic.
Nastavit správné monitorování datového centra
Zajistit, aby byla zavedena správná bezpečnostní opatření, jak procesní, tak technická, která chrání cenné informace vaší společnosti v datovém centru.

Cílová skupina

Cílová skupina pro tento kurz je jakýkoli odborník v oblasti IT, zařízení nebo provozu datového centra, který pracuje v datovém centru a kolem něj a má odpovědnost za dosažení a zlepšení vysoké dostupnosti a správy datového centra, jako jsou: manažeři datových center, provoz / správci / zařízení, inženýři datových center, síťoví / systémoví inženýři, prodejci datových center / konzultanti.
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat