Detail kurzu

ISO/IEC 42001 Lead Implementer

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Školicí kurz ISO/IEC 42001 Lead Implementer poskytuje účastníkům základní kompetence potřebné k efektivnímu plánování, implementaci, správě, monitorování, údržbě a neustálému zlepšování systému řízení umělé inteligence (AIMS).
Po úspěšném absolvování vzdělávacího kurzu budete schopni:

Vysvětlit základní pojmy a principy AIMS založené na ISO/IEC 42001
Interpretovat požadavky ISO/IEC 42001 na AIMS z pohledu implementátora
Iniciovat a plánovat implementaci AIMS na základě ISO/IEC 42001 s využitím metodiky IMS2 PECB a dalších osvědčených postupů
Podporovat organizaci při provozu, údržbě a neustálém zlepšování AIMS na základě ISO/IEC 42001 Připravte organizaci na certifikační audit třetí strany

Vzdělávací přístup

Tento školicí kurz kombinuje teoretické koncepty a praktické příklady založené na aplikacích umělé inteligence v reálném světě a umožňuje účastníkům pochopit praktické aspekty implementace AIMS.
Školicí kurz obsahuje cvičení typu esej a kvízy s možností výběru z několika možností, z nichž některé jsou založeny na scénářích.
Účastníci jsou vyzýváni, aby spolupracovali a zapojovali se do smysluplných diskusí s ostatními studenty při řešení kvízů a cvičení.
Formát kvízu přesně odpovídá formátu certifikační zkoušky a zajišťuje, že účastníci jsou na zkoušku dobře připraveni.

Poplatky za certifikaci a zkoušky jsou zahrnuty v ceně školení.
Účastníkům, kteří se školení zúčastnili, bude vystaveno potvrzení o absolvování kurzu v hodnotě 31 kreditů CPD (Continuing Professional Development). Umělá inteligence (AI) se stává hnací silou v dnešním technologickém prostředí. Jeho aplikace se rozšířila do mnoha odvětví. Jeho rychlé rozšíření přineslo jedinečné výzvy a úvahy, které vyžadují specifické odborné znalosti k zajištění jeho efektivní implementace a odpovědného řízení. Školicí kurz PECB ISO/IEC 42001 Lead Implementer je vaší vstupní branou ke zvládnutí praktické implementace a odpovědného řízení systému řízení AI.
Školicí kurz PECB ISO/IEC 42001 Lead Implementer je navržen tak, aby vás připravil na implementaci systému řízení umělé inteligence v souladu s normou ISO/IEC 42001. Poskytuje vám potřebné kompetence k efektivnímu převádění strategií umělé inteligence do použitelných řešení. Jeho cílem je poskytnout komplexní pochopení osvědčených postupů implementace AI a rámce pro její úspěšnou integraci v rámci organizací a vybavit vás praktickými odbornými znalostmi pro řízení projektů implementace AIMS.
Po úspěšném absolvování kurzu a složení zkoušky můžete požádat o certifikát „PECB Certified ISO/IEC 42001 Lead Implementer“, který prokazuje vaši schopnost efektivně implementovat strategie umělé inteligence.

Obsah kurzu

Den 1: Úvod do ISO/IEC 42001 a zahájení implementace AIMS
Den 2: Plánování implementace AIMS
Den 3: Implementace cíle AIMS
Den 4: Monitorování AIMS, neustálé zlepšování a příprava na certifikační audit
Den 5: Certifikační zkouška

Cílová skupina

Profesionálové zodpovědní za dohled a řízení projektů


AI Konzultanti radí ohledně strategií implementace


AI Odborní poradci a specialisté s cílem zvládnout praktickou implementaci AIMS v souladu s ISO/IEC 42001


Jednotlivci, kteří mají za úkol zajistit, aby projekty umělé inteligence dodržovaly požadavky na umělou inteligenci v rámci organizace


Členové implementačních týmů AIMS podílejících se na implementaci systémů AI


Vedoucí pracovníci a manažeři, kteří chtějí činit informovaná rozhodnutí ohledně implementace umělé inteligence a jejího souladu s ISO/IEC 42001
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat