Detail kurzu

ISO/IEC 27002 Introduction

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

ISO/IEC 27002 je mezinárodní norma, která poskytuje pokyny pro výběr a implementaci kontrol bezpečnosti informací a pro implementaci norem a postupů pro bezpečnost informací. Je použitelný pro organizace všech průmyslových odvětví nebo velikostí. ISO/IEC 27002 lze použít k vytvoření pokynů pro řízení bezpečnosti informací přizpůsobených konkrétnímu kontextu organizace.
Kurz ISO/IEC 27002 Introduction vám umožní porozumět systémům řízení bezpečnosti informací a kontrolám bezpečnosti informací, jak je specifikováno v ISO/IEC 27002.
Účastí na kurzu ISO/IEC 27002 Introduction pochopíte důležitost ISMS a kontroly bezpečnosti informací a výhody, které mohou podniky, společnost a vlády získat.

Obsah kurzu

Porozumění standardům zabezpečení informací a postupům správy bezpečnosti informací používaným k implementaci a správě kontrol zabezpečení informací
Porozumění ovládacím prvkům nezbytným pro řízení rizik zabezpečení informací

Program kurzu

Den 1: Úvod do řízení bezpečnosti informací na základě ISO/IEC 27002

Obecné informace

Bude distribuován školicí materiál obsahující více než 100 stran informací a praktických příkladů
Účastníkům, kteří se školení zúčastnili, bude vystaveno potvrzení o absolvování kurzu v hodnotě 7 kreditů CPD (Continuing Professional Development).

Cílová skupina

Jednotlivci se zájmem o řízení bezpečnosti informací a kontroly bezpečnosti informací
Jednotlivci, kteří chtějí získat znalosti o hlavních procesech systémů řízení bezpečnosti informací a kontrol bezpečnosti informací
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat