Detail kurzu

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM)

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Tento kurz vám umožní rozvíjet dovednosti potřebné k tomu, abyste řídili štíhlý podnik –  dozvíte se o činnostech, nástrojích a mechanikách používaných ke správě nevyřízených zakázek. Účast na kurzu vás připraví na složení zkoušky a získání certifikace SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM).
Cena kurzu zahrnuje:

Dvoudenní školení SAFe Product Owner/Product Manager živě online vedené zkušeným lektorem certifikovaným společností Scaled Agile, Inc., poskytovatelem SAFe®
Přípravu ke složení certifikační zkoušky SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM) certification exam (SAFe® 5 Product Owner/Product Manager Exam)
Moderní online školicí platformu
Materiály licencované společností Scaled Agile, Inc. (PDF)
Jednoroční členství v komunitní platformě SAFe s přístupem k webinářům, materiálům, prezentacím s pokyny a předběžným upozorněním na připravované produkty SAFe
Jeden pokus na certifikační zkoušku
Certifikát o absolvování kurzu
Certifikace SAFe® 5 Product Owner/Product Manager po složení zkoušky Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.
SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.
SAFe Product Owner (PO) slouží jako zákaznický proxy pro tým a spolupracuje s produktovým managementem a dalšími zúčastněnými stranami na definování a upřednostňování nevyřízených zakázek tak, aby se efektivně řešily priority při zachování technické integrity funkcí nebo komponent, za jejichž vytvoření je tým zodpovědný. PO hraje významnou roli v kontrole kvality.
Produktový manažer SAFe (PM) slouží jako interní hlas zákazníka pro Agile Release Train (ART) a spolupracuje na neustálém vývoji a sdělování vize zákazníka vývojářům. Produktový manažer poskytuje pro ART ekonomicky prioritní nevyřízené zakázky, definuje funkce systému, aby bylo zajištěno, že řešení splňuje příslušné normy a další požadavky na kvalitu, a podílí se na ověřování hypotéz navrhovaných výhod funkcí.
Během tohoto dvoudenního kurzu získají účastníci SAFe Product Owner/Product Manager znalosti o Agile Release Train (ART), o tom, jakou přináší hodnotu a co mohou udělat, aby efektivně vykonávali svou roli v podniku.
Naučí se také psát příběhy a rozebírat funkce, plánovat a provádět iterace a změny v programu. Nakonec se dozvědí o DevOpsu, jak se efektivně integrovat s ostatními týmy v programu a co je potřeba k neustálému zlepšování.
Účast na kurzu připraví účastníky na složení zkoušky a získání certifikace SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM).

Obsah kurzu

Aby mohli plnit roli SAFe Product Owner/Product Manager, účastníci by měli být schopni:

Aplikovat SAFe v štíhlém podniku
Propojit principy a hodnoty SAFe Lean-Agile s rolemi PO/PM
Spolupracovat s Lean Portfolio Managementem
Prozkoumat a plánovat změny v programu
Vymezit role Product Owner and Product Manager
Vytvořit akční plán

Témata školení:

Aplikace SAFe ve štíhlém podniku
Spojení Lean-Agile Mindsetu s rolemi Product Owner a Product Manager
Spolupráce s Lean Portfolio Managementem
Průběžně zkoumání potřeb zákazníků
Provádění změn v programu
Definování rolí a odpovědností Product Owner/Product Manager
Vytvoření akčního plánu pro Product Owner/Product Manager
Shrnutí

Školicí materiály jsou založeny na SAFe® Courseware licencovaném společností Scaled Agile, Inc..

Cílová skupina

Tento kurz je určený pro:

Produktové manažery
Product Line Managery
Product Ownery
Vlastníky firmy
Business Analytiky
Solution Managery
Portfolio Managery
Program Managery
PMO personál
Vedoucí procesu
Enterprise Architekty
Solution Architekty
System Architekty
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat