Detail kurzu

Microsoft Fundamentals Certification Exam Voucher

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Fundamentals zkoušky nejsou vyžadovány pro žádnou z certifikací Microsoft role-based, ale pokud s technologií teprve začínáte a přemýšlíte o změně kariéry nebo chcete prozkoumat jednu z technologií, které budou ovlivňovat, jak organizace uvažují o svých digitálních transformacích, (nebo obě?!) z těchto zkoušek je pro vás.
U žádné ze zkoušek Microsoft Fundamentals nejsou vyžadovány technické zkušenosti s IT; bylo by dobré mít určité obecné IT znalosti nebo zkušenosti.
Tyto vouchery na certifikační zkoušky Microsoft platí POUZE pro certifikační zkoušky Fundamentals, jako jsou:

AZ-900
AI-900
DP-900
MS-900
MB-910/MB-920
PL-900
SC-900

Země, ve kterých lze vouchery aktivovat:





Antigua a Barbuda
Kypr
Lotyšsko
Polsko


Aruba
Česká republika
Lebanon
Portoriko


Bahamy
Estonsko
Libye
Svatá Lucie


Barbados
Řecko
Litva
Slovensko


Bermudy
Guadeloupe
Malta
Slovinsko


Kajmanské ostrovy
Maďarsko
Martinik
Trinidad a Tobago


Čína
Korea
Maroko
Tunisko



Po zakoupení voucheru se můžete zaregistrovat na zkoušku na webu Pearson VUE zde.
Zde najdete návod, jak se přihlásit a naplánovat zkoušku

Obsah kurzu

Zkouška AZ-900

Microsoft Azure Fundamentals je určen pro lidi, kteří chtějí prokázat základní znalosti cloudových služeb a toho, jak jsou tyto služby implementovány v Microsoft Azure. Zkouška je určena pro ty z vás, kteří nemají technické vzdělání, ale mají zájem o cloud, jako jsou ti, kteří se zabývají prodejem nebo nákupem cloudových řešení a služeb. S technickým zázemím, kteří si potřebují ověřit své základní znalosti o cloudových službách; a ti z vás, kteří se jednoduše zajímají o prozkoumání světa cloudových řešení, abyste zjistili, zda je to stavební kámen, který potřebujete ke změně své kariéry. Tato zkouška je volitelným předchůdcem certifikací Azure a Data & AI společnosti Microsoft.

Zkouška MS-900
Microsoft 365 Fundamentals je navržen pro lidi, kteří chtějí prokázat základní znalosti o úvahách a výhodách přijetí cloudových služeb obecně a cloudového modelu Software jako služba (SaaS). Tato zkouška také ověřuje znalosti o dostupných možnostech a výhodách získaných implementací nabídek cloudových služeb Microsoft 365. Ověří, že dobře rozumíte základům Microsoft 365, a připraví vás na pracovní role Microsoft 365, jako je správce moderní plochy, správce týmové práce, správce zasílání zpráv a nakonec správce Microsoft 365 Enterprise Administrator.
Tato zkouška je volitelným předchůdcem zkoušek cloud computingu a technologií, jako je Office 365, Microsoft Intune, Microsoft Azure Information Protection (AIP) a Windows 10.
Zkouška AI-900
Tato zkouška je příležitostí prokázat znalosti konceptů strojového učení (ML) a umělé inteligence (AI) a souvisejících služeb Microsoft Azure. Uchazeči o tuto zkoušku by měli být obeznámeni s učebním materiálem na zkoušku AI-900, který si projdou sami nebo je získají při školení. Tato zkouška je určena pro kandidáty s technickým i netechnickým vzděláním. Nejsou vyžadovány zkušenosti z datové vědy a softwarového inženýrství; prospěšné by však bylo povědomí o základech cloudu a aplikacích typu klient-server.
Azure AI Fundamentals lze použít k přípravě na další certifikace Azure založené na rolích, jako je Azure Data Scientist Associate nebo Azure AI Engineer Associate, ale není to předpoklad pro žádnou z nich.
Zkouška DP-900
Tato zkouška je příležitostí prokázat znalosti základních datových konceptů a souvisejících datových služeb Microsoft Azure. Uchazeči o tuto zkoušku by měli být obeznámeni s učebním materiálem zkoušky DP-900 pro vlastní tempo nebo vedený instruktorem. Tato zkouška je určena pro uchazeče, kteří začínají pracovat s daty v cloudu. Kandidáti by měli být obeznámeni s koncepty relačních a nerelačních dat a různých typů datové zátěže, jako je transakční nebo analytická. Azure Data Fundamentals lze použít k přípravě na další certifikace Azure založené na rolích, jako je Azure Database Administrator Associate nebo Azure Data Engineer Associate, ale není to předpoklad pro žádnou z nich.
MB-910/MB-920
Zkouška MB-910 pokrývá funkce a možnosti zapojení zákazníků aplikací Dynamics 365. Kandidáti této zkoušky by měli mít základní znalosti o principech zapojení zákazníků, obchodních operacích a obecných počítačových dovednostech.
Zkouška MB-920 pokrývá funkce a možnosti aplikací pro finance a provoz Microsoft Dynamics 365. Uchazeči této zkoušky by měli mít všeobecné technické znalosti.
Měli by mít také základní znalosti o finančních principech a obchodních operacích.
Zkouška PL-900
Uchazeči o tuto zkoušku usilují o zvýšení produktivity tím, že porozumí možnostem platformy Microsoft Power Platform, automatizují základní obchodní procesy pomocí Power Automate, provádějí základní analýzu dat pomocí Power BI, jednají efektivněji vytvářením jednoduchých prostředí Power Apps a vytvářejí výkonné chatboty pomocí Power Virtual Agents.
Zkouška SC-900
Tato zkouška je zaměřena na ty, kteří se chtějí seznámit se základy zabezpečení, dodržování předpisů a identity (SCI) napříč cloudovými a souvisejícími službami společnosti Microsoft. Jedná se o široké publikum, které může zahrnovat obchodní zainteresované strany, nové nebo stávající IT profesionály nebo studenti, kteří se zajímají o řešení Microsoft Security, compliance a identity.Kandidáti by měli být obeznámeni s Microsoft Azure a Microsoft 365 a chtěli by porozumět tomu, jak mohou řešení zabezpečení, dodržování předpisů a identit společnosti Microsoft zasahovat do těchto oblastí řešení a poskytovat holistické a komplexní řešení.
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor