Detail kurzu

NL AIC AI for Business and Government + exam

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

The Netherlands AI Coalition(NL AIC) vyvinula standard pro pracující profesionály, kteří chtějí ve svém podnikatelském prostředí používat umělou inteligenci (AI). Kurz Artificial Intelligence (AI) For Business + zkouška poskytne pevný základ osvědčených postupů umělé inteligence a vytvoření společného jazyka bude mít za následek významné výhody.


Zkouška není zahrnuta v ceně kurzu. Certifikát AI for Business & Government je získán prostřednictvím zkoušky, která prokazuje, že účastník:

Oceňuje, co je AI, proč je nyní důležitá a jaké výhody přináší
Zná základní pojmy, jako je robotika, algoritmy a přístupy strojového učení 
Uvědomuje si, jak organizovat tým pro umělou inteligenci, přístupy a potřebné běžné nástroje
Chápe závislost AI na datech a jak spravovat data pro AI
Uvědomuje si, jak hodnotit rizika a etická dilemata pro Trustworthy AI
Dokáže popsat, jak budou lidé a stroje koexistovat v organizaci
Uvědomuje si budoucí směřování AI

Obsah kurzu

 

Část 1: Základy umělé inteligence
1. Aplikace AI a jejich výhody
Popisuje řadu aplikací umělé inteligence, jak ovlivňují organizace a společnost, jakou hodnotu vytvářejí a jejich základní využití dat, algoritmů a vzdělávacích přístupů. Popisuje roli NL AIC při podpoře prospěšného a etického používání AI. Zahrnuje příklady klíčových domén, jako jsou klasifikační systémy, prognózování, shluková analýza, zpracování hlasu, obrazu a přirozeného jazyka.
2. Data, roboti a umělá inteligence včetně definic
To stanoví společný slovník týkající se dat, vědy o datech, algoritmů, lidského logického myšlení versus inteligentních agentů a poskytuje definice klíčových položek. Popisuje typy inteligentních agentů, robotiku a modely agentů.
3. Předpovědi, algoritmy, strojové a hluboké učení
Představuje různé úrovně předpovědí, přehled klíčových algoritmů a přístupů k učení. Zdůrazňuje, které typy algoritmů řeší jaké typy problémů.
Část 2: Aplikace umělé inteligence v praxi
4. Sestavení a posouzení aplikace AI
Popisuje základní přístup k vytváření jednoduché aplikace umělé inteligence. Metoda CRISP-DM je popsána se zdůrazněním příslušných kroků a zvýšením povědomí o obchodním kontextu a hodnocení důvěryhodnosti v každém kroku. Zvýrazněte úskalí včetně nadměrného vybavení, nedostatečného vybavení a zkreslení. Řeší potřebu inovace a kreativity včetně organizace týmu.
5. Správa dat pro AI
Zvyšuje povědomí o závislosti na datech a o tom, jak získávat, připravovat, spravovat a poskytovat a škálovat data pro aplikace AI. Řeší roli cloudu pro správu dat a schopnost zpracování. Zdůrazněte rizika, která v datech vznikají a mají dopad na důvěryhodnost.
Část 3: Etika, důvěryhodnost a koexistence člověka a stroje
6. Etika, rizika a důvěryhodnost
Řeší rizika a etická dilemata spojená s umělou inteligencí, včetně potřeby vysvětlitelné umělé inteligence. Zavést etické pokyny EU a potřebu zachovat důvěru společnosti v používání AI.
7. Soužití člověka a stroje
Zahrnuje kombinaci lidských a strojových schopností v organizaci a řeší otázku, zda umělá inteligence nahradí lidi (singularita). Zahrnuje klíčové role obchodního managementu, doménové znalosti, analytiky a datové manažery a jak tyto role spolupracují.
Část 4: Budoucí vývoj AI
8. Budoucí vývoj AI
Zdůrazněte budoucí směry a aplikace AI.




 

Cílová skupina

Certifikace AI for Business & Government je zaměřena na vedoucí pracovníky, manažery a profesionály kteří chtějí pokročit za hranice základního povědomí, aby pochopili, co AI je a jak to je funguje a kde jej lze použít – včetně přínosů i rizik.
Je proto ideální pro lidi, pro které je koncept AI relativně nový a kteří si to přejí stát se kompetentními v AI, zvažují zapojení do aplikace AI nebo kdo musí činit informovaná rozhodnutí o aplikaci umělé inteligence v jejich obchodní doméně.
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat