Detail kurzu

ANGLIČTINA MÍRNĚ POKROČILÍ

LONDON INSTITUTE PRAHA s.r.o.

Popis kurzu

Standardní kurzy angličtiny jsou založeny na logickém vysvětlení gramatických jevů, rozšíření slovní zásoby, nácviku výslovnosti a osobním přístupu lektora k výuce a studentům.

Obsah kurzu

Na naší škole se v kurzech angličtiny klade velký důraz na výběr učebnic a ostatních studijních materiálů. Kromě učebnic se pracuje i s kazetovými nahrávkami, články z mezinárodních časopisů, novin a internetu. Nejpoužívanejší knihy jsou z nakladatelství Cambridge University Press, Oxford University Press, Longman, Penguin. Kurzy angličtiny se konají jednou nebo dvakrát týdně v délce 90-ti minut. Pro zájemce, kteří nemohou docházet do kurzu angličtiny dvakrát týdně, je možná výuka angličtiny pouze jedenkrát týdně. Chybějící učivo doporučujeme doplnit samostudiem.

Cílová skupina

Jsou určeny studentům, kteří rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se jich bezprostředně týkají (např. základní informace o rodině, nakupování, zaměstnání). Dokáží komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných úloh, jež vyžadují jednoduchou a přímou výměnu informací o známých a běžných skutečnostech. Umí jednoduchým způsobem popsat svou vlastní rodinu, bezprostřední okolí a záležitosti týkající se nejnaléhavějších potřeb.

Hodnocení




Organizátor