Detail kurzu

ANGLIČTINA POKROČILÍ

LONDON INSTITUTE PRAHA s.r.o.

Popis kurzu

Standardní kurzy angličtiny jsou založeny na logickém vysvětlení gramatických jevů, rozšíření slovní zásoby, nácviku výslovnosti a osobním přístupu lektora k výuce a studentům.

Obsah kurzu

Na naší škole se v kurzech angličtiny klade velký důraz na výběr učebnic a ostatních studijních materiálů. Kromě učebnic se pracuje i s kazetovými nahrávkami, články z mezinárodních časopisů, novin a internetu. Nejpoužívanejší knihy jsou z nakladatelství Cambridge University Press, Oxford University Press, Longman, Penguin. Kurzy angličtiny se konají jednou nebo dvakrát týdně v délce 90-ti minut. Pro zájemce, kteří nemohou docházet do kurzu angličtiny dvakrát týdně, je možná výuka angličtiny pouze jedenkrát týdně. Chybějící učivo doporučujeme doplnit samostudiem.

Cílová skupina

Jsou určeny studentům, kteří porozumí hlavním myšlenkám složitých textů týkajících se jak konkrétních, tak abstraktních témat včetně odborně zaměřených diskusí ve svém oboru. Dokáží se účastnit rozhovoru natolik plynule a spontánně, že může vést běžný rozhovor s rodilými mluvčími, aniž by to představovalo zvýšené úsilí pro kteréhokoliv účastníka interakce. Umí napsat srozumitelné podrobné texty na širokou škálu témat a vysvětlit své názorové stanovisko týkající se aktuálního problému s uvedením výhod a nevýhod různých možností.

Hodnocení




Organizátor