Detail kurzu

Osobní efektivita aneb Jak vyhrát boj proti prokrastinaci

Court of Moravia, o.s.

Popis kurzu

Měsíční kurz pro začátečníky a mírně pokročilé

Prokrastinace = chorobné odkládání důležitých povinností.

Znáš ten odvěký boj s vlastní pracovní morálkou, sebemotivací a pracovní efektivitou? Přitom existují jasné cesty, jak tuto bitvu vyhrát a prokrastinaci porazit.

Blok čtyř školení osobního rozvoje má za cíl pomoci účastníkům zlepšit organizaci času a zvýšit efektivitu práce. Teoretické základy semináře jsou postavené na aktuálních vědeckých výzkumech. Seminář přináší praktické metody boje proti prokrastinaci. Výsledkem praktických činností jsou konkrétní kroky a návyky, které účastníkům dlouhodobě zvýší efektivitu a sníží stres. První lekce dodá formou přednášky potřebný teoretický základ, na jehož základech se budou rozvíjet praktické návyky v dalších workshopech.

Obsah kurzu

Čím se budeme zabývat? Osobní efektivita, aneb jak vyhrát boj proti prokrastinaci. Osobní vize a vnitřní motivace. Sebedisciplína = produktivita + efektivita. Emoční, materiální výstupy a objektivita.

Cílová skupina

Rozjíždíš vlastní podnikání? Pracuješ při studiu? Kombinuješ víc menších úvazků? Pracuješ na volné noze? Pak jistě znáš příjemný pocit svobody v práci, ale také tlak na vlastní motivaci a výkonnost. Tento kurz ti může pomoci nastavit efektivní způsoby sebekontroly a motivující pracovní procesy.

Poznámka k ceně

Studentská sleva -10%, Přijďte ve dvojici: -10% pro oba - slevy se sčítají

Hodnocení




Organizátor