Detail kurzu
ISO 22000 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Popis kurzu
Přínos kurzu Základní seminář pro zástupce organizací, zabývající se zemědělstvím, potravinářstvím a gastronomií, které se připravují na zavedení a certifikaci podle ISO 22000.
Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.
Obsah kurzu
Školením získáte
- Přehled potravinové legislativy ČR a EU
- Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru. Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této normy.
Cílová skupina
Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, abyste měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality