Detail kurzu
BRC a IFS - Seznámení se standardy v potravinářství
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Popis kurzu
- Získáte povědomí o jednotlivých požadavcích norem.
- Vysvětlíme Vám sporné a diskutabilní body.
- budete schopni implementace požadavků do vlastních systémů řízení bezpečnosti potravin.
- budete připraveni na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.
Obsah kurzu
- Stručný přehled principů obou norem.
- Přehled základních rozdílů v požadavcích obou norem.
- Výklad jednotlivých požadavků s důrazem na sporné body.
- Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské
výroby.
- Průběh certifikačních auditů.
- Plánování a provádění auditu.
- Role auditora.
- Případová studie.
- Diskuse.
Cílová skupina
Kurz je určen manažerům kvality potravinářských podniků nebo osobám odpovědným za zavádění požadavků do praxe. U účastníků se předpokládá alespoň základní znalost principů systému managementu kvality a systému kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin. Výhodou je praxe v oboru.
Poznámka k ceně
Při přihlášení min. 3 účastníků, Vám bude poskytnuta sleva od 10% a výše
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality