Detail kurzu

Úspěšné řízení projektů

TrainTime, s.r.o.

Popis kurzu

Kurz je rozdělen do dvou bloků- Fáze plánu a Fáze realizace.

Cíle školení Projektové řízení – Fáze plánu: dvoudenní kurz je určen všem, kteří se chtějí rychle seznámit s teorií i praxí projektového řízení. Absolvent kurzu získá orientaci nejen v základních pojmech, ale zvládne i práci s nástrojem MS Project a na příkladech si procvičí, jak s pomocí MS Project bojovat účinně s časem, který je bezpochyby největším nepřítelem projektového manažera. Kurz je velmi interaktivní, spíše než školu připomíná dílnu. Cílem je samostatná práce účastníků, kteří se mají naučit, jak prosadit svůj názor a jak zavést pořádek do řízení projektu hlavně ve fázi plánu.

Projektové řízení – fáze realizace Cíle školení: Cílem školení je samostatná práce účastníků, kteří se mají naučit, jak prosadit svůj názor a jak zavést pořádek do řízení projektu hlavně ve fázi realizace. Tento kurz je pokračováním úvodního kurzu „Projektové řízení – fáze plánu“. Absolvent získá orientaci nejen v dalších pojmech a praktikách, užívaných v projektovém řízení, ale zvládne dobře i práci s nástrojem MS Project a na příkladech si procvičí, jak s pomocí MS Project bojovat účinně s časem, který je bezpochyby největším nepřítelem projektového manažera. Kurz je velmi interaktivní, spíše než školu připomíná dílnu.

Cílová skupina

Cílová skupina kurzu: vedoucí pracovníci současní i budoucí,se zkušeností v oblasti projektového řízení,projektoví manažeři

Hodnocení




Organizátor